STV Öğrencilerinin Türvak Sinema - Tiyatro Müzesi Ziyareti

Sinema ve Televizyon 2. sınıf öğrencileri, TÜRVAK Sinema - Tiyatro Müzesini ziyaret ettiler
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sinema ve Televizyon Bölümü 2. sınıf öğrencileri, STV Bölüm Başkanı ve Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ öncülüğünde Türker İnanoğlu Vakfı Sinema - Tiyatro Müzesi ve Sanat Kitaplığını ziyaret ettiler.

Sinema ve Televizyonda Yaratım dersi kapsamında düzenlenen etkinlikte, Türk Sinema ve Televizyon Tarihinin kilometre taşları anıldı. Etkinlik kapsamında öğrenciler aynı zamanda müzede gerçekleştirilen İran Geleneksel Sanatlar Sergisini ziyaret etme fırsatı buldular. Sergi İranlı kadın sanatçılar Azam Eisazadeh ve Maryam Khorrami'nin minyatür, tezhip ve Gacar dönemine ait yağlı boya resimlerinden oluşmaktadır.

Türvak