STV Öğrencileri SESAM'da

STV öğrencileri Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği'ni ziyaret ettiler.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri, STV Bölüm Başkanı Doç. M. Sevtap Aytuğ öncülüğünde Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SESAM)'ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Sesam Başkanı Yılmaz Atadeniz'in STV öğrencilerine Türk Sinema Tarihi hakkında bilgiler verdiği buluşmada, öğrencilerin mesleki kariyerlerinde karşılaşabilecekleri olası güç durumlar ve bu durumların üstesinden nasıl gelinebileceği üzerine tartışıldı.

Ayrıca senaryo yazarı ve oyuncu Müjdan Kayserli ile görüntü yönetmeni Kaya Ererez Gelişim öğrencileriyle mesleki deneyimlerini paylaştılar.

sesam