Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 "Şiirler Bizim İçin" sahne performansı izleyenleri büyüledi

Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri ile öğrencilerinin ortaklaşa düzenlediği sahne performansı izleyiciden tam not aldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) akademisyen ve öğrencileri "Şiirler Bizim İçin" sahne performansıyla izleyicinin karşısına çıktı.

Sinema ve Televizyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker'in yönetmenliğini üstlendiği çalışma uzun süren provaların ardından sahneye konuldu. Gösterinin Metin Yazarlığını Buket Ergül yaparken, Seste Yankı Duru, Işıkta ise Taha Baş görev aldı. Bernis Nar, Buket Ergül, Burak Kaya, Burak Yılmaz, Damla Karadağ, Hümeyra Tatlısumak, İrem Eroğlu, Yeşim Adam, Ömer Faruk Meçu, Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker ve Doç. M. Sevtap Aytuğ gösteride sahne aldılar ve performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sundular.

Ayrıca, İGÜ Tower Konferans Salonunda düzenlenen ve saat 20:00'de başlayan gösterinin öncesinde Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü hazırlamış oldukları ikramları davetlilerin beğenisine sundu. 


Haberler

Tüm Haberler