Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, uluslararası sergiye katıldı

10.02.2020 Pzt 01:55

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Vekili 4. Uluslararası Akademisyenler Sergisi'ne katıldı.

igü gsf ismet çavuşoğlu sergi maltepe
Maltepe Üniversitesi Sanat Galerisi'nde 3 Şubat 2020 tarihinde açılan Sınırlar Arasında / Between The Borders konulu 4. Uluslararası Akademisyenler Sergisi’ne “Farklı Kompozisyon 2” isimli eseri ile katılan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu sanatçı olarak açılışta sergi üzerine analiz konuşması da yaptı.

Konuşmasında çağdaş sanattaki gelişmelere ve sanatın önemine değindi. Açılışa Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar, GSF Dekanı Prof. Dr. Selahattin Yıldız, Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Ganiz, akademisyen sanatçılar ve çok sayıda sanatsever katıldı. Ayrıca, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin atölyelerini de ziyaret etti. Sergi 28 Şubat 2020 tarihine kadar sürecektir.