Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu'nun ödüllü filmi yurt dışına açılıyor!

STV Bölümü Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu'nun ödüllü filmi "Rüzgâr Bizi Götürecek" 2. Nepal Uluslararası Film Festivalinde

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu'nun Kasım ayında Altın Baklava Film Akademisi IV. Üniversitelerarası Film Festivali'nde Kurmaca Dalda, Mansiyon ödülüne lâyık görülen filmi "Rüzgâr Bizi Götürecek'e" bir onur da Nepal'den. Film, 2. Uluslararası Nepal Film Festivali kapsamında gösterime girerek dünya prömiyerini gerçekleştirmiş olacak. Filmin yapım aşamasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri de yer almıştır.

Daha önce 19. İzmir Kısa Film Festivali, Ulusal Panorama Bölümünde seyirciyle buluşan "Rüzgâr Bizi Götürecek", ayrıca 4. Marmaris Kısa Film Festivali, 1. Siirt Kısa Film Festivali ve 16. İKFD Ulusal Kısa Film Yarışmasında yarışma filmi olarak boy göstermiştir.

Rüzgâr Bizi Götürecek
Sinopsis: Abbas, bir sabah dükkânına giderken kendini Ecel olarak tanıtan gizemli biriyle karşılaşır. Zamanının dolduğunu öğrenen Abbas, ne olup bittiğini anlamaya çalışırken Ecel’e bir teklifte bulunur.
Oyuncular: Ümit Çırak (Abbas), Cem Yalçınkaya (Ecel), Ebru Karanfilci (Neriman),
Alper Sinan Kılınç (İsmail), Ata Buyer (Dernekteki Çocuk)
Filmin Künyesi
Yapım Yılı: 2018 Süre: 15 Dakika