Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünün “Dijital Öğrenci Projeleri Sergisi” Açıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Nihal Ekici Demir tarafından yürütülen ‘Takı ve Aksesuar Tasarımı’ dersi öğrencilerine ait projeleri içeren “Dijital Öğrenci Projeleri Sergisi” açıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından 2020-2021 eğitim-öğretim yılı kapsamında Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Nihal Ekici Demir yürütücülüğünde tematik olarak üretilen ‘Takı ve Aksesuar Tasarımı’ dersi projeleri güz dönemi sonunda Artsteps: İGÜ Dijital Sergi Salonu’nda sergilendi.
 
Teorik Edinimler Uygulama ile Birleşti
 
Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, Takı ve Aksesuar Tasarımı dersi yürütücüsü Öğr. Gör. Nihal Ekici Demir, sergi hakkında şunları söyledi: "Öğrencilerin takı ve aksesuar tasarımlarının tarihsel gelişim   süreçlerinden edindikleri bilgileri, dönem sonunda uygulamalı projeler olarak çağdaş ve fonksiyonel ürünlere dönüştürmelerinin öğrencileri çok motive etti. Öğrenciler, farklı temalardan yola çıkarak efsaneleri konu    alan dekoratif broş tasarımları, teknoloji ile tarihsel bilgiyi birleştiren inovatif saat tasarımları ve sanat akımlarını yansıtan fonksiyonel kemer tasarımları oluşturdular."
 
Dijital sergi, hem web tarayıcılarından hem de akıllı cihazlara indirilebilen mobil uygulama üzerinden ziyaret edilebilir. Sergiye ulaşmak için buraya tıklayınız. 


Haberler

Tüm Haberler