İGÜ Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri Fashion Week İstanbul Defile Backstage hazırlıklarında

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri Mercedes Benz Fashion Week 2019'da yer alan ünlü moda tasarımcıların defilelerinde görev aldı.
Her yıl iki sezon olarak yapılan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul (MBFWI) 2019, 08-11 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM'de gerçekleşti. Türkiye'nin en yenilikçi ve önde gelen moda tasarımcılarının koleksiyonlarının sergilendiği 27 defile, yeni sezon trendlerine ışık tutmak amacıyla moda severlerle buluştu.

Dört gün süren defile organizasyonlarının backstage çalışmalarında aktif görev alan İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri için bu etkinlik sektörel bir tecrübe ve iletişim ağı oluşturdu. Ayrıca etkinlik kapsamında deneyimli konuşmacıların yer aldığı panellere de katılma olanağı sunuldu.