Moda perakendesinde dijital dönüşüm semineri

15.05.2019 Çar 02:43

MY Yazılım, moda endüstrisindeki dijital ürün yaşam döngüsü yönetimi olan PLM yazılımını anlattı.

MY Yazılım ve PLM Moda ve Tekstil İGÜ Gelişim
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerine, MY Yazılım yetkililerince seminer düzenlendi.

Moda Perakendesinde Dijital Dönüşüm'ün önemli araçlarından birisi olan Fashion PLM (Product Lifecycle Management), giyim, aksesuar, ayakkabı ve ev tekstili ürünlerinin tüm üretim aşamalarının yönetilmesi olanağı sağlayan dijital bir yazılımdır. Bu yazılımın Türkiye'de ilk uygulamaları gerçekleştiren ve yirmi yıllık bir deneyime sahip olan MY Yazılım firması'ndan Genel Müdür M. Emrah Evliyaoğlu, Teknik Yönetici Recep Gün ve Proje Müdürü Orhan Uyan seminer sunumları ile öğrencilere sektörün üretim süreçleri ve PLM yazılımı hakkında bilgiler verdiler.

Boyner, Beymen, Network, Fabrika, İpekyol ve Collezione gibi moda sektörünün önemli markalarının da üretim süreçlerini n takibi ve yönetiminde kullandığı PLM yazılım sunumu, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.