"Metin Erksan" Fikir Atölyesi Açıldı

STV öğrencilerimizin Sinema ve Televizyon alanındaki projelerini özgürce tasarlayıp geliştirebilecekleri "Metin Erksan" Fikir Atölyesi kullanıma açıldı

Her sınıftan STV öğrencilerimizin Sinema ve Televizyon alanındaki projelerini özgürce tasarlayıp tartışabilecekleri, görev dağılımları yapabilecekleri, storyboard, senaryo çalışmaları yürütebilecekleri "Metin Erksan" Fikir Atölyesi kullanıma açıldı.

Ayrıca Sinema Kulübünün de etkinlik ve toplantılarına ev sahipliği yapacak olan atölyemiz GSF E Blok Asma Katta yer almaktadır.

Sinema ve Televizyon alanında üreteceğiniz projeler hakkında beyin fırtınası yapabileceğiniz atölyemizi kullanabilmek için Arş. Gör. Korhan Topcu ile iletişime geçmeniz yeterli.

Atölye