Y. İç Mimar Çiğdem Gök, “Çocuk ve Mekan” başlıklı seminere katıldı

Tüm dünyanın üstesinden gelmeye çalıştığı pandemi sürecinin bu zor günlerinde, İstanbul Gelişim Üniversitesi etkinliklerini teknolojinin desteğiyle öğrencilerine sunmaya devam etmektedir.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümlerinde öğretim görevlisi olarak görev alan Y. İç Mimar Çiğdem Gök, 20 Nisan 2020 günü Bilgi Üniversitesi’nin yürüttüğü, özünde insan- mekan ilişkisini hedef alan “Çocuk ve Mekan” başlıklı online seminerde konuşmacı olarak katılımda bulundu.

Her iki üniversitenin öğrencilerinin ve üniversite dışından da katılımcıların ilgi gösterdiği bir söyleşi gerçekleştirilmiştir. Seminerde insan-mekan ilişkisi, mekanda insanın yeri ve insanda mekanın yeri, iç mekan tanımlamaları, çocuk, çocuk-mekan ilişkisi, çocuk için mekanlar, renkler, algı ve duyular konuları deneyimler üzerinden konuşulmuştur.