Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Mezunumuz İç Mimar / Tasarımcı Pınar Balcı TV 8,5’ta Life Style Programı’na Konuk oldu

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2019 yılı mezunumuz İç Mimar / Tasarımcı Pınar Balcı, TV 8,5’ta her Pazar yayınlanan Life Style Programı’na konuk oldu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2019 yılı mezunumuz İç Mimar / Tasarımcı Pınar Balcı, 10 Ocak 2021 tarihinde TV 8,5’ta her Pazar yayınlanan Life Style Programı’na konuk olarak iç mimarlık mesleği ve sektör trendleri hakkında izleyicilere bilgi verdi.

Life Style Programı sunucusu tarafından “özgün tasarımları ile yaşam alanlarımıza farklı bir boyut kazandırırken aynı zamanda hayalimizdeki tasarımları gerçeğe dönüştüren İç Mimar ve Tasarımcı Pınar Balcı” olarak tanıtılan mezunumuz; meslek hayatı, sektördeki trendler, çalıştığı firmada üretilen tasarımlarda aldığı rol ve ahşap malzemenin tasarımlarındaki yeri hakkında bir anlatıda bulundu.

içm tv8,5

Mezunumuza programa davet edilme sürecinin nasıl olduğunu, çalıştığı kuruma nasıl ulaştıklarını ve kendisinin seçilme nedenlerini sorduğumuzda ise şunları söyledi:

“Sosyal Medyada (Instagram) yapmış olduğum işlerin paylaşımlarını görerek benimle sosyal medya üzerinden iletişime geçtiler. Beni seçmelerinin sebebi de paylaşmış olduğum işlerin kalitesi ve insanlara aktarımımı beğenmiş olmalarıydı. Hem çalıştığım firma olarak hem de bireysel olarak daha çok insana ulaşmamı istediklerini belirttiler ve program daveti gönderdiler. Ben de tabi ki seve seve kabul ettim.”

“İstanbul Gelişim Üniversitesi’ndeki Üniversite Hayatımın Mesleki Kariyerimin Gidişatında Önemli Etkileri Oldu”

Yaklaşık iki yıldır Güler Mobilya bünyesinde proje koordinatörü olarak çalışan mezunumuz Pınar Balcı, İstanbul Gelişim Üniversitesi’ndeki eğitim ve öğretim hayatında öğrendiklerinin mesleki kariyerinde çok olumlu etkileri olduğunu belirtti:

Okuduğum bölümü çok isteyerek seçmiştim ve İstanbul Gelişim Üniversitesi’ndeki öğrenim sürecim boyunca da hem okuyup hem kendi alanımda çalıştım. Yani eğitim hayatımı dolu dolu geçirerek mezun oldum. Üniversitemizde düzenlenen workshop ve seminerlerin iş hayatımdaki insan ilişkilerinde ve çalışmalarımda çok katkısı olduğunu söyleyebilirim.”

Pınar Balcı Tv 8,5 LifeStyle

Mezunumuz Pınar Balcı son olarak profesyonel hayatta çalışan bir iç mimar ve tasarımcı olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ile İç Mimarlık Bölümleri’nde okuyan arkadaşlarına mesleği ile ilgili tavsiyelerde bulundu:

“Bizim mesleğimizde malzeme bilhassa çok önemli. Kesinlikle malzemeyi çok iyi tanısınlar ve bunun yanında uygulama kısmını iyi analiz edebilmeleri adına imalat atölyelerinde kısa süre de olsa bulunsunlar. Maalesef her hayal edilen tasarım bu söylediklerimin eksikleri neticesinde gerçeğe birebir aktarılamıyor. Sonuç olarak biz mimarlar malzeme ve uygulamayı ne kadar iyi bilirsek o kadar iyi tasarımlar elde ederiz.”

Mezunumuzu tebrik eder, meslek hayatında başarılar dileriz.
 
Life Style Programı’nı Youtube kanalı üzerinden buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.


Haberler

Tüm Haberler