"İç Mimarlık Söyleşileri 1", İç Mimar Murat Karadağ'ın katılımı ile gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ile İç Mimarlık Bölümlerinin ortaklaşa yürüttüğü "İç Mimarlık Söyleşileri" serisi İç Mimarlık Kulübü'nün organizasyonu ile gerçekleştirildi.
İç Mimarlık Kulübü'nün organize ettiği İç Mimarlık Söyleşileri serisinin ilki İç Mimar Murat Karadağ'ın katılımı ile 12 Mart 2020 tarihinde Gelişim Tower Oditoryum'da gerçekleşti. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ile İç Mimarlık Bölümü öğrencileri ve akademisyenlerinin katıldığı söyleşide İç Mimar Murat Karadağ "Bir Hayâlin Var" başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.

İç Mimarlık mesleğinin gelişim süreci ve profesyonel hayatta kazanılan deneyimler üzerine gerçekleştirilen söyleşiye tüm öğrenciler yoğun ilgi gösterildi. Murat Karadağ'a, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.