İletişim Tasarımı Bölümü Akademik Söyleşiler kapsamında '‘Walter Benjamin: Sanat Yapıtı ve Yeni Medya' online konferansı gerçekleştirildi

Akademik söyleşilerin ilki olan ‘Walter Benjamin: Sanat Yapıtı ve Yeni Medya’ konferansı 30 Mayıs Cumartesi günü Zoom uygulaması üzerinden online gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü Akademik Söyleşiler kapsamında online(çevrimiçi) konferanslar devam etmektedir.

Bu hafta gerçekleşen  konferansın konuğu akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Tanyel Başar  idi. Çalışmalarında kavramsal sanat uygulamaları üzerine odaklanan akademisyen "Walter Benjamin: Sanat Yapıtı ve Yeni Medya" adlı konferansını gerçekleştirdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi dekanı İsmet Çavuşoğlu ile birlikte katılım sağlayan değerli akademisyen, öğrenci ve misafirlerimize de teşekkürlerimizi sunarız.