Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde "Meslek Tanıtım" paneli

İGÜ Arş. Gör. Gökçe Uzgören Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen “Meslek Tanıtım" panelinde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ve mesleği ile ilgili bilgiler paylaştı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Gökçe Uzgören Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi eşit ağırlık öğrencilerine yönelik düzenlenen “Meslek Tanıtım Paneli”nde  "İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı" bölümü ve mesleği hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Panelde farklı üniversitelerin öğretim elemanları “Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri”, “Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık”, “Girişimcilik”, “Sosyal Hizmetler” bölümlerini tanıtırken, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim elemanları “Ekonomi ve Finans” ile “İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı” bölümleri hakkında konuşma yaptılar.

Panelde; İç Mimarlık mesleğinin ortaya çıkışı, İç Mimarlık mesleğinin gelişimi, İç Mimarlık mesleğini seçecek öğrencilerde bulunması gereken özellikler, İç Mimarlık mesleğinin kariyer olanakları, İç Mimarlık mesleğinin farklı disiplinler ile ilişkisi üzerine konuşma yapan Arş. Gör. Gökçe Uzgören'in konuşmasına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 



Haberler

Tüm Haberler