Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


  Gastronomide Kariyer? Executive Chef Soner Kesgin ve Yetenek & Kültür Direktörü Burcu Ayöz'den Tüyolar

Gastronomide Kariyer? Executive Chef Soner Kesgin ve Yetenek & Kültür Direktörü Burcu Ayöz'den Tüyolar
 

Fairmont Quasar Hotel Executive Chef'i Soner Kesgin ve Yetenek Kültür & Direktörü Burcu Ayöz ile İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) konferans salonunda "Gastronomide Kariyer" başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.


Öğr. Gör. İ.Levent Demirçakmak, Öğr. Gör. E.Zeynep Özer ve GastroArt Kulübü ile ortak düzenlenen etkinlik Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Aşçılık Programı öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kesgin ve Ayöz sektördeki tecrübelerini öğrenciler ile paylaşarak öğrencilerin kariyer planlamalarına ışık tuttular. Öğrencilere,  4 yıllık eğitim- öğretim hayatlarında mesleklerinde ilerleyebilmeleri ve kendi gelişimleri için neler yapmaları gerektiği hakkında bilgi verdiler.

İGÜ'lü öğrenciler keyifli geçen söyleşide, mezun olduktan sonra hangi pozisyonlarda ne şekilde görev alabilecekleri hakkında kıymetli iki isimden kıymetli bilgiler edinerek merak ettikleri konular hakkında bilgi sahibi oldular.

Söyleşi sonunda konuklara, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan Chef Soner Kesgin'e, Öğr. Gör. İ. Levent Demirçakmak Yetenek & Kültür Direktörü Burcu Ayöz'e teşekkürlerini sunarak plaketlerini takdim etti. 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. E.Zeynep Özer, Öğr. Gör. İ. Levent Demirçakmak, Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ile hatıra fotoğrafı çekildi.

 Gastronomide Kariyer



Haberler

Tüm Haberler