Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 GastroArt Kulübü, Pasta Sanatçısını İGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nde ağırladı

GastroArt Kulübü, Pasta Sanatçısını İGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nde ağırladı.


Dünya'nın en önemli ve zor yarışması kabul edilen Villeroy&Boch Culinary World Cup yarışmasında altın madalya kazanan Figürist Şef Şule Küçük Yılmaz, yarışmada sergilediği "Fighting Mosquito" isimli çalışmasının ve "Dünyayı Değiştiren Kadınlar" koleksiyon çalışması için hazırladığı "Florence Nightingale" figürünün inceliklerini öğrencilere aktardı.

Altın madalya ödüllü Figürist Şefe civar okullardaki üniversite öğrencileri tarafından da  ilgi büyük oldu. Hem İstanbul Gelişim Üniversitesi hem de diğer üniversite öğrencilerine figür yapımı hakkında dikkat edilmesi gereken hususları anlatan Pasta Sanatçısı Şef Şule Küçük Yılmaz, anlatımının ardından Mickey Mouse figürü yaparak figür yapım tekniklerini öğrencilere  gösterdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durdu Kamuran Güçlü'nün  katılımlarıyla gerçekleşen workshopun ardından Figürist Şef Şule Küçük Yılmaz'a, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Olum tarafından plaket, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 Figürist Şef Şule Küçük Yılmaz ile Şeker Hamuru Workshopu



Haberler

Tüm Haberler