Design Week Turkey 2018

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Elemanları Design Week Turkey'i ziyaret etti.
Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nü temsilen öğretim elemanları tarafından Design Week Turkey 2018 ziyaret edildi. 16-18 Kasım 2018 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte Moda Tasarımcısı Hakan Akkaya'da konuşmacı olarak yer aldı.

Endüstriyel tasarım, moda tasarımı, görsel iletişim tasarımı, mimari gibi birçok alanda dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı panel ve konferansların yanı sıra; tasarımcıların, yerli ve yabancı tasarım ofislerinin, sanatçıların, üniversitelerin, tasarım okullarının ve tasarım platformlarının Design Week Turkey’e özel hazırlanmış sergi, enstalasyon ve atölye çalışmaları DWT’18’de gözlemlendi.

Design Week Turkey 2018