Çırağan Sarayı'nda Gerçekleşen Gelin Damat Fashion Day Defilesine katılım sağlandı

Moda ve Tekstil Tasarımı olarak 2019 Gelinlik ve Damatlık modasının belirlendiği Gelin Damat Fashion Day defileleri izlendi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü olarak, 51 Modacı ve 51 Modaevinin katılımı ile Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen Gelin Damat Fashion Day defilesine katılım sağlandı.

Gelin Damat Dergisi bünyesinde 4. kez düzenlenen gelinlik defilesi, Ferat Muğurtay organizatörlüğünde, Wilma Elles sunumu ve Uğurkan Erez koreografisi ile gerçekleşti.
Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesi Gelin Damat Fashion Day, 51 modacı ile evlenecek çiftleri Çırağan Sarayı'nda buluşturdu. Etkinlikte, Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Tuğba Özay, Ece Gürsel, Didem Taslan ve birçok ünlü ismi podyumda yer ald.Gelinlik ve Damatlık modasına yön veren 51 modacının , 2019 için hazırladıkları en özel gelinlik, abiye ve damatlık tasarımlarıyla yapılacak defileye gelin damat adayları ve sektör profesyonelleri de katılım sağladı.

Öğrenciler ve mezunlar, "Gelin Damat" dergisi sponsorluğunda sağlanan davetiyeler ile defileyi izleme imkânı buldular.