‘Yazının Tarihi’ ve ‘Deneysel Alfabe’ Adlı Dijital Tipografik Afiş Sergileri ‘Artsteps’ Platformu Üzerinden Erişime Açıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan koordinatörlüğünde Tipografi I, Tipografi III, Tipografi Uygulamaları ve Deneysel Tipografi derslerinin vize projelerinden oluşan dijital karma öğrenci projeleri sergisi izleyiciyle buluştu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Tasarımı Bölümü Tipografi I, Tipografi III, Tipografi Uygulamaları ve Deneysel Tipografi derslerinin derslerinin vize projelerinden oluşan dijital karma öğrenci projeleri sergisi düzenledi.

Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan’ın yürütücülüğünde, Tipografi I, Tipografi III, Tipografi Uygulamaları ve Deneysel Tipografi derslerinin öğrencilerinin vize projelerinden düzenlenen ‘Yazının Tarihi’ ve ‘Deneysel Alfabe’ adlı dijital tipografik afiş sergileri, ‘Artsteps’ platformu üzerinden erişime açıldı. VR sergi, hem web tarayıcılarından hem de akıllı cihazlara indirilebilen mobil uygulama üzerinden ziyaret edilebilir.

Haberin kaynağına erişmek için tıklayınız.

‘Yazının Tarihi’  adlı sergiye ‘Artsteps’ adlı web adresinden ya da bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

‘Deneysel Alfabe’ adlı sergiye ‘Artsteps’ adlı web adresinden ya da bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.