Workshop Çekilişi İçin Bugün Son Gün!

15.01.2021 Cum

Workshop Çekilişi İçin Bugün Son Gün!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Görevlisi ve GastroArt Kulübü danışmanı Elif Zeynep ÖZER moeratörlüğünde Şef Küçük Yılmaz ile birlikte harika bir  workshop gerçekleştirildi. Yetenekli figürist,  bir çizgi film karakteri olan Olaf karakterini canlı yayında izleyicilere anlatarak yaptı. Bu workshopu izleyerek Olaf karakterini yapan ve hikâyesinde @gastroartigu ve @sekereller_sulekucukyilmaz etiketleriyle paylaşanlar arasından 3 kişiye “Online Deniz Kızı Ariel Eğitimi” hediye ediyor.
Çekiliş için son tarih 15 Ocak!

Sizler de bu keyifli workshopu izlemek isterseniz @gastroartigu sayfasından izleyebilirsiniz.

Olaf karakterini siz de yapmak isterseniz gerekli malzeme listesi:

Alt gövde: 50gr beyaz renk şeker hamuru
Üst gövde: 15 gr Beyaz renk şeker hamuru