4. Esaretten Cesarete Ödüllü Kısa Film Yarışması

Güncel ve toplumsal sorunlar hakkında üniversite öğrencileri arasında farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen bir kısa film yarışmasına son katılım tarihi 5 Mayıs 2021'dir.
 Esaretten Cesarete, her sene belirlenen güncel ve toplumsal sorunlar hakkında üniversite öğrencileri arasında farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen bir kısa film yarışmasıdır. Yarışmanın çalışma ortakları Hacettepe Üniversitesi, MEDISEP Topluluğu, Türkiye Barolar Birliği, 118-U LIONS, LEOlar ve TEMA Vakfı'dır.

Yarışmaya drama ve animasyon türünde olmak üzere iki kategoride başvuru yapılabilir. Yarışmanın para ödülleri drama kategorisinde en iyi filme 10.000, en iyi ikinci filme 7.000, en iyi üçüncü filme 4.000, en iyi animasyona 5.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Yarışmaya son katılım tarihi 5 Mayıs 2021'dir. Dereceye girenlerin açıklanacağı ve ödül töreninin gerçekleştirileceği online gala tarihi 21 Mayıs 2021'dir.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve katılım şartlarını içeren şartnameye www.esarettencesarete.org adresinden ulaşabilirsiniz. Instagram adresi: esarettencesarete Youtube kanalı: Esaretten Cesarete