Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

Radyo Televizyon ve Sinema








 Arş. Gör. Okan Kırbacı, Üniversitenin İletişim Koordinatörlüğü’nde İletişim Koordinatörü Yardımcısı Olarak Göreve Başladı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Arş. Gör. Okan Kırbacı, üniversitenin İletişim Koordinatörlüğü biriminde İletişim Koordinatörü Yardımcısı olarak göreve başladı.


Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden oluşan bir ekiple beraber çalışan Arş. Gör. Okan Kırbacı, yeni göreviyle düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“İletişim Koordinatörlüğü birimi, üniversitemizin rektörlüğüne bağlı olarak geçen yıl çalışmalarına başlayan bir birim. İletişim Koordinatörlüğü birimi, fakülte ve yüksekokulların bünyesinde oluşturulan Dijital Tanıtım Ekipleri tarafından planlanan ve destek sağlanan iletişim ve tanıtım faaliyetini planlamasını koordine eder, denetler ve yürütür. Bunun yanı sıra Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’ne, Kurumsal İletişim Müdürlüğü’ne iletişim ve tanıtım planlamaları konusunda destek vermekten de sorumlu bir birim. Birimin başında koordinatör olarak Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu hocamız yer alıyor ve ben de onun yardımcısı olarak görev almaktayım.

İletişim Koordinatörü Yardımcısı olarak görevim, sözünü ettiğim iletişim ve tanıtım faaliyeti çalışmalarının yürütülmesini denetlemek. Kısa süre içinde koordinatörlüğe bağlı bir çekim ve kurgu ekibi oluşturduk. Ekip, Radyo Televizyon ve Sinema bölümünün yetenekli, çalışkan öğrencilerinden oluşuyor ve bölümde yer alan diğer öğrencilere de kapımız açık. Şu ana dek farklı konularda birçok bölümde sayısız çekim gerçekleştirdik ve ilgili bölümlerin ağlarında bu çalışmalar yayınlanmaya başlandı.

İçinde bulunduğumuz görsel-işitsel çağda yaptığımız işin ne derece önemli olduğunun bilincindeyiz. İletişim Koordinatörlüğü biriminde görev tanımım içinde değer üreten, yeni ve sürekli bir nüve oluşturmak istiyorum. Bu yapının hem kuruma hem de öğrencilere fayda sağlaması arzusundayım ve nitekim öyle olduğunu da görüyorum. Beni bu göreve layık gören hocalarıma çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.”


Arş. Gör. Okan Kırbacı’yı tebrik eder, kendisine ve beraberindeki ekibe çalışmalarında başarılar dileriz.