Radyo Televizyon ve Sinema

Mezuniyet Projesi Öğrencilerinin Dikkatine

Dönem sonunda Mezuniyet Projesi dersi kapsamında teslim edeceğiniz projelerinizin yolculuğunun başladığını umuyoruz. Bu doğrultuda bir yol haritası çizmeniz adına sizlerle bu duyuruyu paylaşıyoruz.

1) Mezuniyet projelerinizi en fazla dört kişiden oluşan grup çalışması şeklinde veya bireysel olarak yürütebilirsiniz.

2) Projenizi bölüm akademisyenlerinden sizin seçeceğiniz çalışmak istediğiniz bir hocadan danışmanlık alarak yürütmelisiniz. (Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, Dr. Öğr. Üyesi Radife Akyıldız Ongar, Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal Çipe, Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Rabiya Saltik, Öğr. Gör. Kerem Yükseloğlu, Arş. Gör. Eda Çekemci, Arş. Gör. Okan Kırbacı)

3) Projelerinizi size gönderilecek olan şablon dosyada istenen belgeler üzerinden hazırlayacak ve teslim edeceksiniz.

4) Senaryolarınızın projenin danışman hocasına teslim tarihi 11 Nisan 2022'dir.

5) Projenizin çekim/iş planının projenin danışman hocasına teslim tarihi 25 Nisan 2022'dir.

6) Projenizin ön değerlendirme için teslim tarihi 27 Mayıs 2022'dir.

7) Projenizin son teslim tarihi 12 Haziran 2022'dir.

Öncelikli olarak, 24 Mart 2022 Perşembe günü, gün sonuna kadar projenize dair aşağıdaki bilgileri ecekemci@gelisim.edu.tr adresi üzerinden mail atarak bildirmeniz gerekmektedir:

1. Bireysel çalışacaksanız bireysel çalışacağınızın bilgisi, grupla çalışacaksanız gruptaki kişilerin isimleri (İsim - Öğrenci Numarası belirterek)
2. Projenizi çalışacağınız danışman hocanın ismi (Seçtiğiniz danışman hocaya bilgi vererek)

24 Mart 2022 sonrasında bireysel-grup çalışması değişikliği ya da danışman hoca değişikliği yapılmayacaktır. Mail göndermeyenler, bireysel çalışacak kabul edilip projelerine tarafımızca danışman hoca atanacaktır.

Süreç boyunca herhangi bir sorunuz olduğunda Arş. Gör. Eda Çekemci ile Arş. Gör. Okan Kırbacı'ya veya danışman hocanıza sorabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize şimdiden kolaylıklar ve başarılar dileriz.