Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

İletişim ve Tasarımı








 Gel İşimi Anlat Etkinliğine Marka ve Hikâye Tasarımcısı Özgür Ahmet Konuk Oldu!


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümünün düzenlediği ve moderatörlüğünü Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç’in üstlendiği “Gel İşimi Anlat” Etkinlikler dizisinde Marka ve Hikâye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse ağırlandı. 27 Ekim Çarşamba günü Marka ve Hikâye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse’nin katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte “Marka Hikâyeleri” başlıklı söyleşi yapıldı.


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümünün düzenlediği etkinlikler dizisi “Gel İşimi Anlat”, Marka ve Hikaye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse’nin katılımıyla ve Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç’in moderatörlüğüyle devam ediyor.

Öğrencilerimizin sektörün önde gelen temsilcileriyle buluşmaları ve sektör çalışmalarını yakından takip edebilmeleri için düzenlenen “Gel İşimi Anlat”ın altıncı etkinliği, 27 Ekim Çarşamba saat 15:30’da İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) konferans salonunda gerçekleştirildi. “Gel İşimi Anlat” etkinlik dizisinin altıncısına konuk olarak katılan Özgür Ahmet Köse, Marka tasarımı ve reklamcılık özelinde ekibiyle birlikte yönettiği kampanya ve projelerle ulusal ve uluslararası birçok itibarlı ödülün sahibidir.

Marka hikâyecisi Özgür Ahmet Köse’nin konuk olduğu “Gel İşimi Anlat” etkinliği kapsamında “Marka Hikayeleri” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Sayın Özgür Ahmet Köse söyleşiye “Markalar ikiye ayrılır. Logosu olanlar ve hikâyesi olanlar” söylemiyle başladı. Ardından global markaların kurulma hikayelerinden, logolarından ve logo tasarımlarından bahsetti. Sayın Köse, dünyaca ünlü logoların zaman içerisinde giderek minimalist bir yapıya büründüğünü keyifli sunumuyla aktardı. Katılımcılara markasız, logosuz sadece hikâyesinden veya şeklinden dolayı bilinen markaları gösterip öğrencilerin tanımasını istedi. Bu küçük anketin ardından Özgür Ahmet Köse, katılımcılara çikolata ikram etti. Söyleşinin sonunda ise her zamanki gibi soru-cevap gerçekleşti.

Gerçekleşen keyifli söyleşinin ardından, Özgür Ahmet Köse'ye plaket ve çiçek takdimi gerçekleşti.

Sayın Özgür Ahmet Köse'ye ve tüm konuklarımıza katılımları için teşekkür ederiz