İç Mimarlık

Vizyon Koleji'nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tanıtım semineri

İGÜ Arş. Gör. Tuğçe Öztürk Vizyon Koleji öğrencilerine mesleki tanıtım semineri gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Tuğçe Öztürk Vizyon Koleji ortaöğretim ve lise öğrencilerine "İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı" bölümü ve mesleği hakkında seminer verdi.

İç Mimarlık mesleğinin ortaya çıkışı, İç Mimarlık mesleğinin gelişimi, İç Mimarlık mesleğini seçecek öğrencilerde bulunması gereken özellikler, İç Mimarlık mesleğinin kariyer olanakları, İç Mimarlık mesleğinin farklı disiplinler ile ilişkisi üzerine farklı seviyedeki sınıflara 50'şer dakikalık toplam 3 oturum hâlinde seminer veren Arş. Gör. Tuğçe Öztürk'ün açıklamalarına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.