Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Mado Eğitim Yöneticisi Cem Karlı'dan maliyet yönetimi eğitimi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine Mado Eğitim Yöneticisi Cem Karlı tarafından "Mado'da Maliyet Yönetimi" eğitimi verildi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri  Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer tarafından verilen "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü" dersi kapsamında Mado Eğitim Yönetici Cem Karlı'dan Mado'nun maliyet kontrolü ve yönetimine dair bilgileri öğrenerek keyifli bir ders işlediler.

Öğrenciler, Cafe & Restoran işletmeciliği hakkındaki detaylar ile ilgili bilgi edinirken, derste öğrendikleri teorik bilgilerin işletmelerde nasıl bir şekilde gerçekleştirildiğini de öğrenme fırsatı buldular.

Dersin sonunda Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan ve Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer Cem Karlı'ya teşekkürlerini ileterek plaket takdim etti.