Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Alfredo Taboada ile Master Chef semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Alfredo Taboada ile Master Chef seminerine katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Öğr. Gör. Elif Z. Özer ve Arş. Gör. Emel Çirişoğlu eşliğinde Basque Culinary Center 'ın eğitmen şefi Alfredo Taboada'nın konuk olduğu master chef seminerine katıldı.

Akademisyenler ve öğrenciler tarafından ilginin yoğun olduğu seminerde Chef Alfredo Taboada, katılımcılara ileri mutfak teknikleri ve avangart mutfak akımı hakkında önemli bilgiler verdi. Ünlü Aşçılık Okulu Basque Culinary Center'in eğitim süreçlerinden bahsedildi ve  modern tekniklerle birçok uygulama gerçekleştirildi. Katılımcılar için hazırlanan tadım menülerinden sonra öğrenciler tattıkları ürünlerin reçeteleri, dünya gastronomisi, avangart mutfak akımı ve Basque Culinary Center hakkında merak edilenleri Chef Taboada'dan öğrendiler.