İletişim ve Tasarımı

Öğr. Gör. Ahmet Bikiç Görsel İşler Sorumlusu Olarak Görevlendirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü'nden Öğr. Gör. Ahmet Bikiç, İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü'nde Görsel İşler Sorumlusu olarak görevlendirildi.

Öğr. Gör. Ahmet Bikiç, görevine ilişkin görüşlerini şu şekilde paylaştı: "Üniversitemizde görsel iletişimin gücünü kullanarak kurumumuzun tanıtımına katkıda bulunmayı amaçlıyorum. Yaratıcı yaklaşımlarla, etkileyici görsel içerikler oluşturarak üniversitemizin vizyonunu ve misyonunu en iyi şekilde yansıtmayı hedefliyorum. İdari kadromuzda yer almanın ve bu önemli göreve atanmanın gururunu yaşıyorum. Öğrencilerimizle, akademisyenlerimizle ve diğer çalışma arkadaşlarımızla birlikte, üniversitemizin başarılı tanıtımına katkı sağlamak için çalışmaya hazırım."

Görsel iletişimin öneminin giderek arttığı günümüzde, Bikiç'in bu alandaki bilgi ve becerilerinin üniversitenin tanıtım faaliyetlerine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Üniversitenin idari kadrosuna katılan Bikiç'e yeni görevinde başarılar dileriz.