İç Mimarlık

İç Mimarlık Bölümü Stüdyo Jürileri Gerçekleşti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık Bölümü, 2023-2024 Bahar Dönemi Stüdyo Jürileri tamamlandı.

İç Mimarlık öğrencilerinin, bir dönem boyunca emek verip, yenilikçi ve özgün projelerle sonuçlandırdığı stüdyo projeleri jürileri, bölümün değerli öğretim elemanlarının da katılımı ile gerçekleşti. Bölüm öğrencileri, İç Mimarlık Stüdyosu II kapsamında mağaza, İç Mimarlık Stüdyosu IV kapsamında genel müdürlük, İç Mimarlık Stüdyosu V kapsamında ise otel tasarımları gerçekleştirdi. Stüdyo projelerinin jüri üyeliklerini ise, Dr. Öğr. Üyesi Adem Özer, Dr. Öğr. Üyesi Bülent Güneş, Dr. Öğr. Üyesi Amil Faruk Gezen, Öğr. Gör. Minel Kurtuluş, Öğr. Gör. Yusuf Taner Gültekin, Öğr. Gör. Gökhan Duran, Öğr. Gör. Muhammed Said Erdemonar, Öğr. Gör. Burcu Erdal, Öğr. Gör. Büşra Tuğba Akça, Arş. Gör. Başak Lâle ve Arş. Gör. Eliz Mutlu Tekay üstlendi. Ek olarak sektör temsilcisi olarak Mimar Gökhan Ünlü de jürilerde yer alarak öğrencilerin projelerine değerli katkılarda bulundu. İç Mimarlık Bölümü öğrencileri, gerçekleşen proje jürileri kapsamında, tasarımlarının ikinci ve üçüncü boyuttaki karşılıklarını, konsept ve malzeme paftalarını dersin yürütücü öğretim elemanlarına sundu.

“Öğrencilerimizi emekleri için tebrik ediyorum.”

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi stüdyo vize jüri üyelerinden İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Adem Özer, gerçekleşen jüriler ile ilgili görüşlerini şu şekilde ifade etti:

“2023-2024 Bahar Dönemi’nin ilk jürileri olarak gerçekleştirmiş olduğumuz İç Mimarlık Stüdyosu II, İç Mimarlık Stüdyosu IV ve İç Mimarlık Stüdyosu V jürilerinde, öğrencilerimizi, vermiş oldukları yoğun emek ve başarılarından dolayı kutluyoruz. Final jürisine kadar çalışmalarını daha da artırarak devam etmelerini bekliyoruz, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen tüm hocalarıma sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Projelerin finale kadar kat edecekleri yolu büyük bir heyecanla bekliyoruz.”

İç Mimarlık Bölümü öğrencilerini azimleri için kutluyor, yürütücü öğretim elemanlarına ise emekleri için teşekkür ediyoruz.