Grafik Tasarımı

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden Doç. Dr. Aysun Cançat'ın "Kinik Doğa" Sergisi Açıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Aysun Cançat'ın "Kinik Doğa" adlı resim sergisi, 20 Nisan'da kapılarını açtı. İzleyicilere çeşitli soyut eserler sunan sergi 28 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.

Öğretim üyesi Doç. Dr. Aysun Cançat ın "Kinik Doğa" adlı resim sergisi, sanatseverlerle buluşmak üzere ziyarete açıldı. Soyut eserlerin göz alıcı dünyasını sunan sergi, 20 Nisan'dan itibaren ziyaretçilerini ağırlıyor.Cançat'ın özgün sanat anlayışını ve estetik duyarlılığını yansıtan bu sergi, 28 Nisan'a kadar sanat meraklılarının ilgisine açık olacak.

Güzel Sanatlar Fakültesi olarak sayın öğretim üyemiz  Doç. Dr. Aysun Cançat'ı sanata olan katkılarından dolayı takdir eder başarılarının devamını dileriz.