STV Öğrencilerinden Sinema TV Sendikasına Ziyaret

STV Öğrencileri Sinema TV Sendikasını ziyaret ettiler
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri, STV Bölüm Başkanı Doç. M. Sevtap Aytuğ öncülüğünde Sinema Televizyon Sendikasının Şişli'deki merkezine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Buluşmada sinema ve televizyon sektörü, meslek tanımları hakkında ve sendikal haklara ilişkin değerli bilgi paylaşımlarında bulunuldu.

Özellikle son zamanlarda daha sık duyulmaya başlanan dizi ve film setlerindeki olumsuz çalışma koşullarına ilişkin STV Öğrencilerinin mezun olduktan sonra çalışma fırsatı bulacakları yerlerde karşılaşabilecekleri olumsuzluklara dair bilinçlendirilmeli adına önemli bir söyleşi gerçekleştirilmiş oldu.

Sinema Televizyon Sendikası daha sonra söyleşiye katılan STV Bölüm Başkanı Sevtap Aytuğ ve öğrencilere Twitter hesabı üzerinden teşekkürlerini sundu.

Sendika