Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 STV 3. Sınıf Öğrencisi Musa Can Servi Projesiyle Geleceğin Sineması’nda

Musa Can Servi TÜRSAK Vakfı tarafından organize edilen 16. Geleceğin Sineması’nda Yapım ve Yapım Sonrası Desteği kazandı
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Sinema ve Televizyon Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Musa Can Servi, TÜRSAK (Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı) ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen; Sinema Öğrencilerinin Kısa Film Projelerini Destekleme Yarışması: 16. Geleceğin Sineması’nda yapım ve yapım sonrası desteği kazandı.
 
TÜRSAK’ın organize ettiği yarışmanın değerlendirme jürisi 24 Nisan 2019 tarihinde; jüri başkanı, senarist ve yönetmen Yüksel Aksu, TÜRSAK Vakfı Başkanı, yapımcı Elif Dağdeviren ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Kemal Suher'in bir araya gelerek başvuruları değerlendirmelerinin ardından netliğe kavuştu. Yapılan değerlendirmelere T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı M. Selçuk Yavuzkanat ile Oyuncu Ceren Moray da fikir ve puanlamaları ile katkı sunmuşlardır. TÜRSAK, 16. Geleceğin Sineması’nda destekleme kararı verdiği sinema öğrencilerinin isimlerini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
 
Musa Can Servi, Borçlu isimli kısa film projesiyle hem yapım hem de yapım sonrası desteğine hak kazanarak büyük büyük bir başarıya imza attı. Mayıs ayında çekimlerine başlanacak olan film, tamamlandıktan sonra destek alan projeler arasında en iyisi olmak adına tekrar yarışacak.



Haberler

Tüm Haberler