Radyo Televizyon ve Sinema

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Mezunlarına Sorduk!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun olan öğrenciler, üniversite ve bölüm hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, mezun öğrencileri ile iletişimi aktif tutmaya çalışmaya devam ediyor. Öğrencilerini hem eğitim öğretim süreçlerinde hem de mezun olduklarında iş imkanlarıyla buluşturan bölüm, öğrencilerini mezunları takip etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda mezunlarının görüşlerini alan bölüm paydaşlarının karar süreçlerine katılımlarını sağlıyor.

“İyi Bir Eğitim İle İstenilen Geleceği Elde Etmek Zor Değil”

Bölümden 2021-2022 eğitim öğretim döneminde mezun olan ve şu anda Kadraj Yapım’da görev yapan Beyzanur Özer, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde eğitimini sürdürürken üniversitenin sağladığı çift ana dal imkanından faydalanarak İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde de eğitim aldığını ve lisans eğitimini iki diploma ile tamamladığını söyledi. Özer, üniversitenin; ders içerikleri, samimi hoca-öğrenci ilişkileri, kütüphane kaynakları ve yardımcı akademik gelişim dersleri gibi imkânlarla eşsiz bir tecrübe sunduğunu ve her geçen yıl daha zengin ve daha kararlı hâle galen üniversite imkanlarını gururla ve gıptayla takip ettiğini belirtti. Doğru alan seçimi ve kariyer planlaması konusunda Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ın hayatına yön verdiğini ifade eden Özer, iyi bir eğitim ile istenilen geleceği elde etmenin zor olmadığını sözlerine ekledi.

“Genç Akademisyen Kadrosu İlerleme ve İyileşme Yönünde Önemli Bir Adım”

Bölümden 2021-2022 eğitim öğretim dönemi mezunlarından Alperen Sak da üniversitede bulunduğu dört yıl boyunca kendini alanında fazlasıyla geliştirme imkânı bulduğunu, üniversitenin de bu dört yıl içerisinde her geçen gün ilerleme kat ettiğini ve en önemli iyileşmenin akademisyen kadrosunun gençleşmesi olduğunu belirtti. Alanında bilgili, kendini geliştirmiş ve geliştirmeye devam eden akademisyen kadrosunun oldukça önem taşıdığını ifade eden Sak, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin hatıralarında güzel bir yer tutacak değerli bir eğitim kurumu olduğunu ve bu kurumun bir parçası olmaktan zevk ve gurur duyduğunu sözlerine ekledi.

“İGÜ Mezunu Olmaktan Gurur Duyuyorum”

2021-2022 eğitim öğretim dönemi mezunlarından,  Kadraj Yapım’da görev yapan Selahaddin Bor da dört yıl boyunca birbirinden farklı, alandaki gelişimine destek sağlayacak etkinliklerin, festivallerin, söyleşilerin düzenlenmesinin bölümün en akılda kalıcı yönlerinden biri olduğunu belirtti. Üniversitenin uluslararası kimliğinin, fakülte başarılarının sayıca çokluğunun, akademik kadronun profesyonel isimlerden oluşuyor olmasının oldukça önem taşıdığını ifade eden Bor, İstanbul Gelişim Üniversitesi mezunu olmaktan gurur duyduğunu sözlerine ekledi.

Mezun öğrencilerimize teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dileriz.