Radyo Televizyon ve Sinema

Akbank 39. Günümüz Sanatçıları Ödülü Sergisi Yarışması

Akbank Sanat'ın her yıl düzenlediği Günümüz Sanatçıları Ödülü yarışmasının 39.su için başvurular başladı.

Balkon temasıyla hazırlanmış resim, fotoğraf, video, heykel, seramik, cam, baskı, grafik tasarım, yerleştirme, yeni medya ve karışık teknik gibi çağdaş sanatın tüm ifade biçimlerine açık olan yarışma için son başvuru tarihi 11 Temmuz 2021.

Yarışmaya Türkiye’deki üniversitelerin resim, heykel, fotoğraf, video, baskı, grafik tasarım, görsel iletişim tasarımı, animasyon, cam, seramik, geleneksel sanatlar, sanat yönetimi ve mimarlık bölümlerinin lisans, yükseklisans, doktora öğrencileri veya mezunları katılabilmekte.

Detaylı bilgi ve başvuru için Akbank Sanat'ın resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.