İç Mimarlık

İç Mimarlık Bölümü Stüdyo Jürileri Gerçekleşti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık Bölümü, 2023-2024 Güz Dönemi Stüdyo Final Jürileri tamamlandı.

İç Mimarlık öğrencilerinin, bir dönem boyunca emek verip, yenilikçi ve özgün projelerle sonuçlandırdığı stüdyo projeleri jürileri, bölümün değerli öğretim elemanlarının da katılımı ile gerçekleşti. Bölüm öğrencileri, İç Mimarlık Stüdyosu I kapsamında konut, İç Mimarlık Stüdyosu III kapsamında restoran, İç Mimarlık Stüdyosu V kapsamında ise kültür merkezi tasarımları gerçekleştirdi. Stüdyo projelerinin jüri üyeliklerini ise, Dr. Öğr. Üyesi Adem Özer, Dr. Öğr. Üyesi Bülent Güneş, Öğr. Gör. Minel Kurtuluş, Öğr. Gör. Yusuf Taner Gültekin, Öğr. Gör. Gökhan Duran, Öğr. Gör. Muhammed Said Erdemonar, Öğr. Gör. Filiz Aksu, Öğr. Gör. Burcu Erdal ve Öğr. Gör. Büşra Tuğba Akça üstlendi. İç Mimarlık Bölümü öğrencileri, gerçekleşen proje jürileri kapsamında, tasarımlarının ikinci ve üçüncü boyuttaki karşılıklarını, konsept ve malzeme paftalarını dersin yürütücü öğretim elemanlarına sundular.

“Çok keyifli ve başarılı bir dönem oldu…”

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi stüdyo final jüri üyelerinden İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Adem Özer ve  Öğr. Gör. Minel Kurtuluş, gerçekleşen jüriler ile ilgili görüşlerinin şu şekilde ifade ediyor:

“2023-2024 güz dönemi sonunda gerçekleştirmiş olduğumuz İç Mimarlık Stüdyosu I, İç Mimarlık Stüdyosu III ve İç Mimarlık Stüdyosu V final jürilerinde, öğrencilerimizi göstermiş olduğu yoğun gayret ve üstün başarıdan dolayı kutluyoruz. Tüm ekibin başarılarının devamını diliyoruz. Bizler için çok keyifli ve başarılı bir dönem oldu. Ayrıca öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen tüm hocalarıma sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gelecek dönemlerde başarılı projelerde, öğrencilerimizle birlikte keyifle tasarımlar yürütmek için, İç Mimarlık Bölümü olarak, büyük bir heyecan duyduğumuzu da belirtmek istiyoruz.”

İç Mimarlık Bölümü öğrencilerini azimleri için kutluyor, yürütücü öğretim elemanlarına ise emekleri için teşekkür ediyoruz.