İç Mimarlık

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Başladı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) 2023-2024 Akademik Yılı, Bahar Dönemi tüm hızıyla başladı.

Üniversitelerde heyecan dolu bir dönem daha başladı! 2023-2024 Akademik Yılı'nın Bahar Dönemi, öğrencilerin yeni derslerle tanıştığı, akademik hedeflerini belirlediği bir başlangıçla karşılandı. Kampüsler, öğrencilerin enerjisi ve coşkusuyla dolup taşarken, akademik kadro da öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktarmak için hazır bulunuyor.

Yeni dönemle birlikte öğrenciler, ders seçimleri, kayıt işlemleri ve dönem boyunca katılacakları etkinliklerle ilgili planlarını yaparken, öğretim elemanları da ders müfredatlarını güncelleyerek öğrencilere en iyi eğitimi sunma çabası içindeler. İGÜ GSF bu dönem de öğrencilere çeşitli sosyal etkinlikler, atölye çalışmaları, söyleşi ve konferanslar sunarak öğrencilerin akademik gelişiminin yanı sıra kişisel gelişimlerine de katkıda bulunmayı hedefliyor. Ayrıca, çeşitli kulüp faaliyetleri, bilimsel ve kültürel aktivitelerle öğrencilere kampüs hayatının keyfini çıkarma fırsatı sunulacak.

Bu yeni dönem, öğrencilerin kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaşmaları için bir fırsat olacak. Stajlar, projeler ve işbirliği imkânları, öğrencilerin teorik bilgilerini pratiğe dökme şansı bulmalarına olanak tanıyacak. Ayrıca, üniversitemizin kariyer merkezleri ve rehberlik birimleri, öğrencilere kariyer planlamalarında destek olacak etkinlikler düzenleyerek öğrencilere rehberlik edecek.

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nin başlamasıyla birlikte, öğrenciler ve akademisyenler, bir kez daha bilgi, deneyim ve başarı dolu bir dönem için bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor. Yeni dönemin tüm öğrencilere, başarılarla dolu bir akademik yolculuk getirmesi dileğiyle!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) olarak tüm öğrencilerimize yeni akademik yılda başarılar dileriz.