İç Mimarlık

Tasarıma Değer Yarışması'na Başvurular 5 Şubat 2021 Tarihine Kadar Devam Ediyor

Cotton Box tarafından "Yeni Dünya" teması ile düzenlenen "Tasarıma Değer" yarışmasının son başvuru tarihi 5 Şubat 2021.

Cotton Box tarafından ev tekstili sektöründe yeni tasarımcılarının yetiştirilmesini desteklemek amacıyla düzenlenen "Tasarıma Değer" yarışmasının son başvuru tarihi 5 Şubat 2021. Yarışmada, katılımcılardan "Yeni Dünya" teması ile nevresim deseni tasarlamaları bekleniyor.

Yarışmaya Moda Tasarımı, Geleneksel Türk El Sanatları, Grafik Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı, Endüstriyel Ürünleri Tasarım, Mimarlık ve İç Mimarlık bölümlerinde eğitim gören öğrenciler başvuru yapabiliyor.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tasarıma Değer Yarışması Afiş