İç Mimarlık

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci El Kitabı Yayımlandı!

Standart eğitim anlayışından uzaklaşarak, kaliteli ve profesyonel eğitimin lider ismi olmayı ve bu başarıyı küresel anlamda sürdürmeyi, salt öğretiyi reddederek, özgün ve yaratıcı düşüncenin önündeki engelleri kaldırıp, ulusal ve uluslararası arenada saygın ve önde gelen eğitim kurumlarından biri olmayı amaçlayan İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’ne ilişkin hazırlanan Öğrenci El Kitabı yayımlandı.

• Neden İGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi?
  • İGÜ’lü Olmanın Avantajları Nelerdir?
  • Bölümlerimizin Amaç, Hedef ve Kariyer Olanakları Nelerdir?
  • “Topluma Hizmet” Politikası Kapsamında Neler Yapıyoruz?
gibi İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni tercih etmek isteyen aday öğrencilerin temel sorularına yanıt olacak bu el kitabında ayrıca:

• Fakültemizin Misyonu ve Temel Değerleri
  • Bölümlerimizin Bursluluk Oranları
  • Akreditasyon Bilgileri
  • Uluslararası Kalite Onaylı Müfredatlarımız
  • Fakültemizdeki “Yenilikçi” Dersler
  • Ücretsiz Çift Ana Dal ve Yan Dal İmkânları
  • Burs Olanakları
  • Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri
  • Akran Mentor Projesi
  • Değişim Programları
  • Sosyal Sorumluluk Projelerimiz
  • Staj Olanakları
gibi konularında da aday öğrencilerimizi aydınlatıcı bilgiler yer alıyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan ile Arş. Gör. Büşra Kamacıoğlu’nun tasarım sürecini yönettiği, içerik editörü olarak ise Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ile Arş. Gör. Gökçe Uzgören’in yer aldığı İGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci El Kitabı’nın tüm aday öğrencilerimize üniversite tercih süreçlerinde yardımcı olacağını umuyoruz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci El Kitabı’na ulaşmak için tıklayınız: GSF Öğrenci El Kitabı