İç Mimarlık

İş Yeri veya Kurumlarda Yüz Yüze Yapılacak Stajlar Hakkında Bilgilendirme

Bu sene iş yeri veya kurumlarda yüzü yüze yapılacak stajlarla ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır:

• Staj başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurunuz. Zorunlu staj başvuru formu için tıklayınız.
  • Başvuru formunda yer alan FİRMA ONAYI ve İMZASINI tamamlayınız.
  • Başvuru formunda yer alan ÖĞRENCİ İMZASI kısmını imzalayınız. İMZASI OLMAYAN FORMLAR İŞLEME ALINMAYACAKTIR.
  • Doldurduğunuz başvuru formunu taratınız.
  • Başvuru formunu mail ile gönderiniz ve gönderirken öğrenci numaranız ile başlayan xxxxxxxxx@ogr.gelisim.edu.tr uzantılı üniversite mail adresinizi kullanınız.
Başvuru formunuzu gsfstaj@gelisim.edu.tr mail atarak gönderiniz. Eğer üniversite mail adresinizi bilmiyorsaniz veya şifrenizi unutmuşsaniz bilgi almak için tıklayınız.

Staj konusunda dikkat edilmesi gereken diğer önemli hususlar şunlardır:

• Öğrenimini uzatan öğrencilerin staj için belirtilen staj ücretini ödeyerek dekontunu başvuru formu ekinde göndermeleri gerekmektedir (Lisans öğrencisi için 4 yıl, ön lisans öğrencisi için 2 yıl olan normal öğrenim süresini tamamlayan öğrenciler öğrenimini uzatan öğrencidir).
  • Staj tarihlerine dikkat edilmelidir ve staj başlangıç tarihi staj sigorta girişi yapılabilmesi için staja başlamadan en az 10 gün öncesinde başvuru yapılmalıdır (Örn. 22 Haziran 2020’de başvuru yapılan stajın en erken staja başlama tarihi 2 Temmuz 2020 olmalıdır).
  • Pazar günleri staja dahil edilmemelidir.
  • Cumartesi çalışılmayan kurumlarda Cumartesi de staja dahil edilmemelidir.
  • Formda “başka bir kurumda sigortası var mı?” kısmını öğrenci mutlaka işaretlemelidir.
  • Tarihler belirlenirken resmi ve dini tatiller staj gün sayısından çıkarılarak hesaplanmalıdır.
15 Temmuz 2020 Demokrasi ve Milli Birlik Günü
20 Temmuz - 23 Temmuz 2020 Kurban Bayramı ve Arifesi
30 Ağustos 2020 Zafer Bayramı

• Müfredatında zorunlu yaz stajı bulunmayan öğrenciler en fazla 30 gün süresince gönüllü staja aşağıdaki formu doldurarak yukarıda belirtilen aynı iş akışı ile başvuru yapabilirler. Gönüllü Yaz Stajı formu için tıklayınız.