İç Mimarlık

"Doğada Gelişim Var!" Sosyal Sorumluluk Projesi Fotoğraf Sergisi 12 Aralık'ta Açılıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından organize edilen “Doğada Gelişim Var!” sosyal sorumluluk projesinin üçüncü etabı olan “Doğada Gelişim Var-Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Fotoğraf Sergisi” 12 Aralık 2022 saat 14:00'da İstanbul Gelişim Üniversitesi J Blok Mehmet Akif Ersoy Fuaye Alanı’nda açılıyor. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir!

Doğada Gelişim Var Fotoğraf Sergisi

Bu Sergi ile Neyi Amaçlıyoruz?

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin organize ettiği “Doğada Gelişim Var!” Sosyal Sorumluluk Projesi, topraklarımızın ve tüm doğal varlıkların korunması gerektiği bilinci ile katılımcılara doğa ve çevrenin mevcut durumu üzerinden bilgilendirmeler yapıp, yerinde öğrenmeyi destekleyen söyleşi ve rehberli botanik bahçe turu ile küresel ısınma ve iklim değişikliği, sürdürülebilir yaşam, tehdit altındaki bitkiler gibi konularda “çevresel sürdürülebilirlik ve çevre bilinci” kazandırarak gündelik yaşamda sürdürülebilirlik anlayışının geliştirilmesine katkı sunmayı amaçlamaktadır. Proje ile, özellikle genç kesimde farkındalık yaratılması hedeflenmektedir.