İç Mimarlık / İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri IARSP 2019 Konferansı’na katıldı

2-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen IARSP 2019 III. International Social Sciences and Humanities Berlin Conference’da İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Özel ve İç Mimarlık Bölümü’nden Öğr. Gör. Cansel Yavuz çalışmalarını sundular.
Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük ‘’Modern Mimarlıkta Le Corbusier Etkisi ve Villa Savoye Mutfağı’’, Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Özel ise ‘’Türk Evinde Sokağa Uzanan İç Mekanlar: Çıkmalar’’, Öğr. Gör. Cansel Yavuz ‘’Kütüphane Tasarımında Yenilikçi Mekanlar: ‘Makerspace’ ’’ adlı çalışmaları ile IARSP 2019 konferansında yer aldılar.