STV Öğrencileri 6. Boğaziçi Film Festivalinde

STV Öğrencileri 6. Boğaziçi Film Festivali kapsamında düzenlenen panele katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri, STV Bölüm Başkanı Doç. M. Sevtap Aytuğ öncülüğünde 6. Boğaziçi Film Festivali kapsamında düzenlenen "Bir Endüstri Olarak Sinema ve Festivaller" konulu panele katıldı.

"Türk izleyicilerin festivallerden beklentileri nelerdir? Festivaller için üretilen filmlere mi sektörel üretimi destekleyen festivallere mi ihtiyacımız var?" gibi soruların cevaplarının Festival İzleyici Eğilimleri Durum Tespit Araştırması’nın sonuçları ışığında değerlendirilen panelin moderatörlüğünü Emrah Kılıç üstlenirken, konuşmacılar ise Erkan Durdu (TRT Genel Müdür Yardımcısı), Prof. Serdar Öztürk (TRT Akademi Dergisi Yayın Kurulu Üyesi), Doç. Dr. Hasan Bozgeyikli (Erciyes Üniversitesi), Zeynep Atakan (Yapımcı), Ahmet Mümtaz Taylan (Oyuncu) gibi sinema ve televizyon sektörünün önemli isimlerinden oluşmaktadır.

panel boğaziçi