"Şiirler Bizim İçin" etkinliğine Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri GastroArt Kulübü'nden ikram hazırlığı

06.05.2019 Pzt 12:43

"Şiirler Bizim İçin" etkinliğinde konuklara sunulan ikramlar Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü GatstroArt Kulübü tarafından hazırlandı.

Şiirler Bizim İçin
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Sinema ve Televizyon Bölümü tarafından organize edilen “Şiirler Bizim İçin" başlıklı tiyatral şiir dinletisi için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü GastroArt Kulübü öğrencileri çeşitli kanepeler hazırladı.

Etkinlik, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, öğrencilerin aileleri ve değerli öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Etkinlik başlamadan öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları  Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan ile hatıra fotoğrafı çekildi.