Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu’ndan yurt dışında “Sınırsız Boyama” söyleşisi

Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, Bulgaristan'ın Şumen şehrindeki Şumnu Üniversitesi’nde söyleşi gerçekleştirdi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, “Episkop Konstantin Preslavsky” Unıversity Shumen Rektörlüğü’nün daveti üzerine 21 ve 22 Kasım 2019 tarihlerinde Bulgaristan’ın Şumen şehrinde, Şumnu Üniversitesi Pedagoji Fakültesi Görsel Sanatlar Teorisi ve Metodolojisi Bölümü'nde çağdaş sanat alanında  “Sınırsız boyama” konulu söyleşi gerçekleştirdi. Ayrıca sanatsal etkinlikler kapsamında tarihi Şumen Radyosu Binası'nda düzenlenen 4. sınıfların karma resim sergisinin açılışında değerlendirmelerde bulundu.

Üniversitede incelemelerde de bulunan dekan vekilli Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, Erasmus kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi önümüzdeki aylarda Şumen Üniversitesi ile ortak sanatsal etkinlikler eşliğinde iş birliği yapılacağını dile getirdi.

Bulgaristan söyleşi