İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci Oryantasyon El Kitabı Yayınlandı!

Okulumuzun yeni öğrencileri için hazırladığı "İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci Oryantasyon El Kitabı" yayınlandı.

Yayınlanan el kitabıyla öğrencilerimiz ihtiyaç duyabileceği tüm konularda bilgi sahibi olabilirler. El kitabında yer alan konu başlıkları şu şekildedir:
  • Eğitim Sistemi ve Fırsatlar,
  • Akademik Danışmanlık ve Bilgi Sistemleri,
  • Öğrenci Destek Ofisleri,
  • Kütüphane,
  • Laboratuvarlar ve Stüdyolar,
  • İletişim Kanalları,
  • Kişisel Gelişim ve Sosyal Etkinlikler,
  • Sağlık,
  • Etik ve Disiplin Kuralları,
  • Mezun Ağı,
  • Ulaşım

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarından Arş. Gör. Büşra Kamacıoğlu, Arş. Gör. Emel Çirişoğlu, Arş. Gör. Eda Çekemci, Arş. Gör. Eliz Mutlu ve Arş. Gör. Gökçe Uzgören’in içerik ve tasarım sürecini yönettiği İGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci Oryantasyon El Kitapcığı’nın renkli, keyifli tasarımı ve özet şeklinde derlenmiş bilgileriyle öğrencilerimize yardımcı olacağını umuyoruz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci Oryantasyon El Kitabı’na ulaşmak için tıklayınız.