İkinci yeni galeri açıldı

13.03.2020 Cum 05:39

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Gelişim Sanat Galerisi'nden sonra "Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi" de açıldı.

nuri sezer sergi igü gsf
17 Şubat 2020 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşma yapan Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, “Yeni galerimiz ünlü sanatçılara, sanatçı öğretim elemanları ve öğrencilere  hizmet verecektir, önemli bir galeri vazifesi görecektir” dedi.

İlk sergi olan, sanatçı Dr. Öğr. Üyesi Nuri Sezer'in Kişisel Farklı Tasarımlar sergisi, 25 Mart 2020 tarihine kadar gezilebilir. Yaklaşık 45 farklı tasarımlardan oluşan bu başarılı sergi öğretim elemanları, öğrenciler ve diğer izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Çavuşoğlu, "Üniversitenin ikinci önemli Sanat Galerisi olarak açılan Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nin üniversitemize, fakültemize ve toplumumuza hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.