II. Geleneksel Tasarım Günleri Festivali

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Tasarım Günleri Festivalinin II.sini 2-3 Mayıs’ta Düzenlendi!

02-03 Mayıs 2017'de İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde ikincisi gerçekleştirilen Tasarım Günleri'ne ilgi yine büyük oldu. GSF bahçesinde, atölyelerinde ve fuaye alanında düzenlenen festivalde geniş çaplı stantlar kuruldu, öğrenciler tasarım üretimlerini paylaştı, sunum ve söyleşiler yapıldı, sergiler düzenlendi. Müzik Kulübü desteği ile de öğrenciler ortama ses getirdi.

İlki geçtiğimiz yıl 12 Mayıs’ta gerçekleştirilen ve gelenekselleştirmek istenen Tasarım Günleri Festivali’nin 2'ncisi 2-3 Mayıs 2017 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi kampüsünde gerçekleştirilmiştir.