İGÜ Arş. Gör. Gökçe Uzgören'den yeni yayın

20.06.2020 Cmt 11:09

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Gökçe Uzgören Ulusal Lisansüstü Mekânsal Çalışmalar Sempozyumu'nda bildirisini sundu.

MSGSU Mekansal Çalışmalar Sempozyumu
19-20 Haziran 2020 tarihleri arasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından online olarak düzenlenen “Ulusal Lisansüstü Mekânsal Çalışmalar Sempozyumu”nun "Mekân Tasarımı ve Yaşam Kalitesi" başlıklı oturumunda, Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Gökçe Uzgören “Alternatif Bir Alışveriş Mekânı Olarak Geleneksel Semt Pazarlarının Kamusalık Bağlamında Taşıdığı Potansiyeller” başlıklı bildirisini sundu.