Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 İç Mimarlık Kulübü Yeni Döneme Hazır!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, İç Mimarlık Bölümü, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) bölümlerinin öğrenci kulübü olan İç Mimarlık Kulübü’nün yönetim kurulu ve üyeleri güncellendi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, İç Mimarlık Bölümü, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) bölümlerinin öğrenci kulübü olan İç Mimarlık Kulübü’nün yönetim kurulunu ve üyeleri güncellendi. Yeni dönemde çalışmalarına hızla devam etmeyi hedefleyen kulübün başkanı, 3.Sınıf İç Mimarlık öğrencisi Tuğçe Demir olarak belirlendi.

Öğrenci Kulüplerinin genel amacı, öğrencilerin ders dışı toplumsal, kültürel, sanatsal ve kişisel gelişimlerine yardımcı olmaktır. Öğrenciler, kulüpler bünyesinde düzenledikleri etkinliklerle organizasyon becerilerini, iletişim ve takım çalışması yetkinliklerini geliştirmekte, proje yönetiminin her aşamasını deneyerek öğrenmekte ve iletişim ağlarını geliştirmektedirler.Öğrenciler, öğrenim süresi boyunca gerçekleştirmiş oldukları etkinlikler sayesinde çeşitli firmalarla ortak çalışmalarda bulunup gelecekleri için ilk adımları atmaktadır.

İç Mimarlık Kulübü, Aralık 2019 tarihinde, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü (İÇM) öğrencilerinin çalışmaları sonucunda, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük koordinatörlüğünde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerine başlamıştır. 2021 Güz Dönemi itibari ile yönetim kurulu yenilenen kulübün yeni yöneticileri şu şekildedir:

Yönetim Kurulu-Kulüp Başkanı: Tuğçe Demir
Yönetim Kurulu-Kulüp Başkan Yardımcısı: Enes Can Günaydın
Yönetim Kurulu Yazman Üye: Ulaş BAHÇECİ
Yönetim Kurulu Üye: Zeynep ÖZTÜRK
Denetim Kurulu Üye: Ayşenur YILBOĞAN
Denetim Kurulu Üye: Umut SUSAM
Denetim Kurulu Üye: Rümeysa ÇAKIR
Yönetim Kurulu Yedek Üye: Büşra YILDIRIM
Yönetim Kurulu Yedek Üye: Hazal ABA
Yönetim Kurulu Yedek Üye: Dicle DENİZ
Yönetim Kurulu Yedek Üye: Ebrar TOKMAK
Denetim Kurulu Yedek Üye: Süeda ŞAHAN
Yönetim Kurulu Yedek Üye: Muhammed Yusuf CANYETER’dir.

Kulüp Başkanı 3. sınıf İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencisi Tuğçe Demir’in görüşleri şu şekildedir:

“İç Mimarlık Kulübü olarak amacımız, üyelerimizle birlikte etkinlikler, programlar düzenleyerek iş hayatına daha kolay adapte olmayı sağlamak olacaktır. Ayrıca, imkanlar doğrultusunda sempozyum ve geziler planlamayı düşünüyoruz. Bunun en yakın örneği olarak eski mezunlarımızla bilgi alışverişi sağlayabiliriz. Bu doğrultuda birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.”

İç Mimarlık Kulübüne yeni eğitim döneminde başarılar dileriz.


Haberler

Tüm Haberler