Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 İç Mimarlık Çevre Tasarımı, İç Mimarlık ve Grafik Tasarım Bölümleri’ne Yeni Atanan Hocalarımız için Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

(İGU) İstanbul Gelişim Üniversitesi (GSF) Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, İç Mimarlık Bölümleri’nde Dr. Öğr. Üyesi Tane Doğan ve Dr. Öğr. Üyesi İlayda Çetin ve Grafik Tasarım Bölümü’nde Arş. Gör. Elvin Leblebici için görevlerine başlamadan önce oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Özel, Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Kuş rehberliğinde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’ne ataması gerçekleşmiş Dr. Öğr. Üyesi Tane Doğan ve Dr. Öğr. Üyesi İlayda Çetin ve Grafik Tasarım Bölümüne ataması gerçekleşmiş Arş. Gör. Elvin Leblebici ile Google Meet üzerinden gerçekleştirilen toplantı, İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni kısaca tanıtımı ile başladı.

Toplantı üniversitemizin tanıtımının ardından, Güzel Sanatlar Fakültesi ve bölümler ile bilgilendirme yapılarak devam etti. Fakültemizin genel işleyişinden bahsedildikten sonra, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, İç Mimarlık ve Grafik Tasarım bölümlerinin Bölüm Başkanları, bölümler hakkında bilgiler verip ders işleyişi ve kullanılan online sistemlerden bahsettiler.

Toplantının devamında Dr. Öğr. Üyesi Tane Doğan, Dr. Öğr. Üyesi İlayda Çetin ve Arş. Gör. Elvin Leblebici kısaca kendilerini tanıttılar, göreve başlama sürecindeki duygularını dile getirdi. Son olarak Bölüm Başkanlarımızın Dr. Öğr. Üyesi Tane Doğan, Dr. Öğr. Üyesi İlayda Çetin ve Arş. Gör. Elvin Leblebici ‘nın merak ettikleri soruların yanıtladılar. Toplantı, hocalarımıza yeni görevlerinde başarılar dileyerek toplantı sonlandırıldı.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Özel,

“Yeni hocalarımıza müfredatlar bölüm hakkındaki içerik ve bilgilendirmelerin ardından pandemi sürecindeki online eğitim sistemlerine oryantasyonları için gerekli bilgileri aktarılmıştır. Kendilerine GSF altındaki İCM ve IMI ailelerine hoş geldiniz diyoruz.”

Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Kuş,

“Kadromuza yeni katılan hocalarımızla birlikte hedeflediğimiz yüksek eğitim kalitesini daha da artıracağımıza inanıyorum. Bu toplantıda hocalarımızın da Gelişim’li olarak oluşturduğumuz eğitim hedef ve ideallerini paylaştıklarını gözlemledik. Bu doğal bütünleşme bize sunduğumuz eğitim düzeyini her geçen gün daha artırma ve pandemiden dolayı yaşadığımız bu zorlu günleri, eğitim adına daha da başarılı bir şekilde sürdüreceğimizi gösterdi. Yeni başlayan hocalarımıza tekrar hoş geldiniz diyorum ve başarılar diliyorum.”

Dr. Öğr. Üyesi Tane Doğan, Dr. Öğr. Üyesi İlayda Çetin ve Arş. Gör. Elvin Leblebici’ye yeni görevlerinde başarılar dileriz.



Haberler

Tüm Haberler